Nyheder

Chopins G-Star solgt. 
Grenades dejlige hingsteføl er nu solgt. Vi ønsker Heidi alt held og lykke med denne skønne fyr.
Vi har fortsat et enkelt hingsteføl til salg. Se mere på salgslisten

Welsh Kåring 2021
Først vil vi gerne ønske Bymosegaard Welsh ponyer og cobs et stort tillykke med Kåringens Bedste hoppe. Bymosegaard Catalina er efter vores Welsh cob hingst H-S Morningstar.
Vi havde valgt selv at tage den 1- års hoppe med Chopins Belle. Dette er Belles debut i showringen – og hvilken debut. Belle vandt sin klasse ud af et stærkt hold af 1-3 årige hoppe, derefter blev hun Reserve UngdyrsChampion og Reserve HoppeChampion. Hvilket skøn præstation.
Se billeder på Belles egen side.

Perthog Serens Delight
Nogle gange bliver man tvunget til at tage de sværeste beslutninger omkring vores skønne ponyer. Lørdag d. 10/7 var en af de dage. Efter akut opstået sygdom valgte vi at aflive Delight. Delight var en ener og vi er alle så ærgerlige over at vi ikke nåede at vise denne skønne pony frem.

Fronarth Nora Jones ny section C hoppe. 
I foråret faldt vi over denne skønne hoppe som stod i Holland. Efter en del henvendelser var vi så heldige at hendes ejere besluttede sig for hun kunne flytte til Danmark. En sort skønhed som der hurtigst mulig kommer billeder af.

Chopins Galiano er nu solgt
Inden Galiano rejste herfra blev han vallak. Galino går en fremtid i møde på ridebanerne. Vi glæder os til at fælge skønne Galiano på hans vej og ønsker hans nye ejere alt held og lykke.

Fuldt hus
Så er folingssæsonen slut for os – og man kan vel godt sige der var fuldt hus. 4 hingsteføl ud af 4 mulige. Ikke lige det vi havde drømt om. Men skønne og harmoniske føl, der nok skal bringe deres nye ejere en masse sjov og glæde. så hvis du står og mangler et dejligt føl. Har vi fortsat et welsh mountain føl og et section C føl til salg. Se dem på siden med føl

Følsæsonen er ovre os
I år skal vi have 4 føl. De første 3 er ankommet og vi har ikke været så heldige med hoppeføl da de alle er hingste. Så vi krydser fingre for at Grenade som den sidste vil give os et hoppeføl.
Hvis du er blevet nysgerrig på at se føllene, så kik ind på følsiden.

Ny welsh mountain hoppe
I december måned fik vi vores nye hoppe hjem fra Wales. En særdeles tiltagende unghoppe fra 2019. – Wensley Athena. Hun skal nok få sin egen side, når vi får lavet nogle billeder af hende. Athena har allerede nogle flotte show resultater på trods af hendes unge alder, kombineret med nogle særdeles spændende blodlinier har vi høje forventninger til denne unge hoppe. Hun er landet godt på Stutteriet og vi glæder os til at vise hende frem på showbanerne.

Chopins Gizmo solgt
Vi ønsker de nye ejere alt held og lykke med denne skønne plag.

Perthog Serens Delight.
Endelig kom dagen hvor vi kunne byder dette skønne føl velkommen til vores Stutteri Ventetiden har været lang, da vi købte hende allerede tilbage i maj. Delight er et helt fantastisk welsh cob føl, som vi har store forventninger til!.

Chopins Bentley solgt.
Bentley er nu solgt. Vi ønsker Annemette alt held og lykke med denne skønne sorte hingst.

Ny hingst til Stutteriet.
Vi er stolte over at kunne byde velkommen til Fronarth Defoe. Defoe er en ældre herre fra det anerkendte Fronarth stutteri i Wales.
Defoe er nu en ældre herre. Men har en lang række show resultater bag sig!
Defoe er købt i samarbejde med Stutteri Thers.
Beslutningen om at skulle have ny hingst har bestemt ikke været nem.

Caebryn Harri QC har gjort det fantastisk i de 9 år han har været hos os. Vi har nu en del døtre efter Harri, så tiden var kommet til nye blodlinier. Derfor er det med glæde at Harri er solgt til Bymosegaard Welsh ponyer og Cobs. Vi ved at de vil sætte lige så meget pris på ham som vi altid har gjort. Pas godt på ham!

Chopins Lous og Chopins Melvin solgt.
Disse to skønne hingsteføl er nu flyttet til Fyn hos Stutteri Dalima. Alt held og lykke med disse to dejlige føl. Vi glæder os til at se jer på showbanerne.

Bymosegaards Precious solgt.
Denne skønne plag er flyttet til sit nye hjem. Alt held og lykke til Isabella og hendes familie med søde Precious.

Sorgens dag.
Mandag d. 29/6 var en af de triste dage på Stutteriet. Vi måtte tage afsked med vores allesammens Luna. Luna var hvor første section C avlshoppe, vores første welsh pony med eget prefix og første kåret i 1 klasse. Luna har taget os med på en fantastisk rejse og vi skylder Luna hele vores passion for de skønne welsh ponyer.

Sov godt min ven – ære være dit minde

Årets sidste føl – og hvilket føl.
Lørdag d. 27/6 folede vores cobhoppe Perthog Beauty endelig. Føllet er efter vores egen welsh cob hingst H- S Morningstar. Og hvilket føl! Det smukkeste hoppeføl! Billeder bliver lagt op på følsiden hurtigst muligt.

Følsæsonen fortsætter – yderligere to føl født.
Fredag d. 24/4 folede Thers Morning Maid. Det smukkeste og mest charmerende hingsteføl. Brun med 4 sokker og blis.
Lørdag d. 9/5 valgte Grenade endelig at fole efter at have gået 3 uger over termin. Et stort kraftigt hingsteføl. Brun med 4 sokker og blis.
Se mere på føl siden.

Chopins Malibu er solgt
Da vi kort efter Montana have folet fik en henvendelse, hvor vidt Malibu var til salg, blev vi ene om at sælge hende. Dette var ikke en nem beslutning, da Malibu er en skøn plag som vi havde store forventninger til. Men Malibu har fået et dejligt hjem og det glæder os at følge hende hos hendes nye ejer.

Følboom. Så kom føllene!
Chopins Montana lagde ud og kom med det smukkeste hoppeføl d. 28/3. Ikke så lang tid efter d. 6/4 nedkom Nebo Lady of The Dance med et smart og særdeles velgående hingsteføl. D. 8/4 valgte Ariel at fole, hun nedkom med det mest charmerende hoppeføl. Vi er super tilfredse med alle 3 føl og glæder os super meget til de næste 3. De 2 section C hopper Chopins Grenade og Thers Morning Maid er også lige oppe over. Vores cob hoppe Perthog Beauty skal først have i slutningen af juni.

Sol, forår, en solgt pony og forhåbentligt snart føl. Marts 2020
Tiden flyver. Vi går nu og glæder os til årets føl. I år kommer der 6 føl til verden på Stutteriet. 4 Sec. C. 1 Sec A og 1 Sec. D.
Chopins Mushu er solgt og flytter til Viktoria i starten af april. Alt held og lykke til Viktoria og hendes familie med Mushu.

Oktobershow 2019 – BEST IN SHOW
Lørdag d. 5 oktober pakkede vi bilen og drog til årets Oktobershow i Fredericia. I år havde vi valgt at tage welsh mountain hingsten Waxwing Pint Pot med samt hans datter hoppeføllet Chopins Amira. Amira tog efter hun var blevet showet med sin nye familie videre til Hobro.
Hvilket fantastisk dag det blev!! Waxwing Pint Pot tog endnu en gang dommerne med storm og endte dagen med at blev BEST IN SHOW. Forinden havde han taget de ærefulde titler som:
– klassevinder
– seniorchampion
– best i racen

Chopins Amira gjorde en god debut på showbanerne. Hun blev nr. 2/4 i sin klasse og nr. 3 i følfinalen.

Tusind tak for de mange lykønskninger efter Pottes flotte sejr. Tak for gaver og ærespræmier til alle sponsorer og ikke mindst tak til arrangørerne for en god dag.

Solgte Ponyer
Igennem den sidste måned har vi sagt farvel til ikke mindre en 4 ponyer der er rejst til deres nye hjem.
– Chopins Amira – der er rejst til Hobro hos Amalie og hendes familie
– Chopins Pikatu – der er rejst til Dalmose til Tanja og hendes familie
– Chopins Matine – der er rejst til Stenløse til Krestina og Ann Marie
– Chopins Miss Miracle – der er rejst til Hammer og skal bo hos Thomas

Vi ønsker de nye ejere alt held og lykke med deres Chopin pony og glæder os til at følge dem.

Store Hestedag 2019
I år havde vi valgt at tage den 1 års sec C hoppe Chopins Malibu
Det var Malibus debut i showringen. Hun endte med at blive klassevinder og reserve ungdyrschampion.
Et stort tillykke skal lyde til Bymosegårds Welsh ponyer og cobs med deres dejlige hoppe efter H-S Morning Star der blev RESERVE BEST IN SHOW

Chopins Miss Miracle er nu solgt
Vi ønsker den nye ejer alt held og lykke med dette skønne føl.

Chopins Bentley
Det er med stolthed vi kan præsentere Bentley. Vores nyindkøbte cobhoppe Perthog Beauty valgte endelig at fole d. 19/6 efter lang tids venten. Men det var hele ventetiden værd. Det smukkeste sorte hingsteføl med masser af ponypræg. Ham har vi store forventninger til.

Årets første føl
Følsæsonen er nu godt i gang på stutteriet.
D. 31/3 valgte Chopins Montana at fole et dejligt hingsteføl efter Caebryn Harri QC.
D. 19/4 valgte Chopins Ariel at fole det smukkeste hoppeføl efter Waxwing Pint Pot.
Desværre mistede Nebo Lady of the Dance sit føl, der var dødt ved fødslen.
D. 30/4 folede Chopins Matine det fineste lille hoppeføl.
Vi mangler nu blot et enkelt føl som er efter vores ny indkøbte cob hoppe Perthog Beauty. Hun har termin i starten af juni.
Se billeder af føllene på følsiden.

Vinder af Hingsteparaden på Dorthealyst

Årets første show var deltagelse i Hingsteparaden til plagskuet på Dorthealyst.
Vi havde valgt at tage vores welsh mountain hingst Waxwing Pint Pot med. Dette viste sig at være det helt rigtige valg! Pint Pot travede sig ind i alle dommernes hjerter og blev efter åben votering vinder af Hingsteparaden 2019.
Tak for alle lykønskningerne.

Godt Nytår 2019
Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle vores pony venner, samarbejdspartnere og købere af ponyer i det forgangne år RIGTIG GODT NYTÅR. Vi håber i alle er kommet godt ind i 2019.
Her på stutteriet ser vi frem mod forårets føl og ikke mindst kommende show og plagskuer. I år er planen vi skal have 5 føl. 2 welsh mountain – 2 Sec C og 1 welsh cob føl. Enkelte af disse vil være til salg. Ring allerede nu hvis du kunne være interesseret i et af disse.

Vores 3 hingste står i år til rådighed for hopper udefra. Se mere på den enkelte hingste side såfremt du har interesse i en bedækning, har du nogle tvivlsspørgsmål så tøv ikke med at kontakte os.
Derudover er salgslisten opdateret. Tag et kik på den skønne unghoppe der er lagt til salg.

Welsh Cob sale 2018
Igen i år havde vi valgt at tage til den årlige welsh cob auktion i Wales. En skøn tur, med spændende stutteribesøg, masser af smukke ponyer, rekord pris på auktionen, og ikke mindst masser af grin og hyggeægt selskab.
I år valgte vi at tilføje en welsh cob hoppe til Stutteriet. vi er glade for at kunne præsentere Perthog Beauty. En 11 års sort welsh cob hoppe ifol med Haighmoor Orient Express. Når Beauty er landet på Stutteriet vil hun få sin egen side med billeder.

Hvilken fantastisk dag! Best in Show og reserve Best in Show.
I forbindelse med Welsh foreningens show på store hestedag 1/9- 2018  havde vi valgt at tage den 2 års sec C hoppeplag Chopins Grenade og vores 7 års Welsh mountain hingst Waxwing Pint Pot med. Og hvilken dag. Tror ikke helt det endnu er gået op for os hvilken kæmpe triumf det var!
Chopins Grenade gik hele vejen. Klassevinder. Ungdyrschampion. Hoppechampion. Supremechampion og slutteligt BEST IN SHOW.  Men dette ville Pint Pot ikke stå tilbage for Klassevinder, Supremechampion og Reserve BEST IN SHOW. En helt helt speciel følelse at se de to dyr stå med henholdsvis det røde og blå bånd.!

Chopins Antonio solgt
Alt held og lykke til de nye ejere med dette dejlige hingsteføl

Chopins Annabell Solgt
Alt held og lykke til de nye ejere med denne skønne hoppe.

Llanfyllin Rhianna solgt
Rhianna er nu solgt. Vi ønsker den nye ejer stort tillykke med denne skønne hoppe.

Kåring 2018
I år havde vi valgt at tage welsh mountain hingsten Waxwing Pint Pot med.
Pint Pot gjorde en super figur og fik bla. 9 i type og trav.

Roskilde dyrskue 2018
I år havde vi valgt at medbringe hoppen Chopins Montana med hoppeføllet Chopins Malibu ved hendes side. Begge dyr gjorde en god figur og Montana fik 23 point. Se billeder på Montanas side og under føl.

Chopins Primmy solgt
Primmy er solgt og flyttet til Fejø. Alt held og lykke til Karina med denne skønne hoppe.

Pint Pot fortsætter de gode takter.
Ved Foreningens Fynske Junishow d. 3 juni blev han hingstechampion. Se mere på hans egen side.

Popsters Riverdance solgt
Riverdance er nu solgt og skal bo hos Isabell Larsen i Norge. Held og lykke i køresporten.

Chopins Pontoppidan solgt
Lunas dejlige hingsteføl er nu solgt. Vi ønsker de nye ejere alt held og lykke.

Forår = Føltid
Alle føllene er nu velankommet til verden. Og vi er meget stolte af at præsentere flokken. Der er kommet 5 føl. Fordelt på to hopper og tre hingste. Et enkelt af føllene er allerede nu solgt. Der er fortsat et par af føllene til salg. Kontakt os for at høre nærmere. Alle føllene kan ses på følsiden.

Glebedale Dream Catcher solgt
DC er solgt til Ann Marie. Vi ønsker et stort tillykke med denne dejlige hoppe og ikke mindst med hendes lige så skønne hoppeføl. Håber du får mange gode oplevelser med dem.

BEST IN SHOW ved årets første show
Det første show i år var for vores vedkommende Welsh Foreningens hingsteshow d. 7 april på Neble Ryttergård.
Vi havde valgt at debutere vores ny indkøbte welsh mountain hingst Waxwing Pint Pot i showringen. Og hvilken debut! Klassevinder! Senior Champion! og sidst men ikke mindst BEST IN SHOW. Sikke en debut til vores WM hingst.
Nyd de flotte billeder taget af Zanne Jedig og Helle Jørgensen på Pint Pots egen side.

Kalenderen siger nu 2018
Og vi glæder os til endnu et fantastisk år med vores skønne ponyer.

Welsh mountain hingsten Waxwing Pint Pot
Efter længere tids søgen er vores hingste kollektion nu udvidet med en ældre Welsh Mountain hingst –  Waxwing Pint Pot. Pint Pot er købt i samarbejde med Kasper Christiansen. Vi har en klar forventning om at Pint Pot skal med på showbanerne i 2018.

RIGTIG GLÆDELIG JUL OG ET FANTASISK NYTÅR
Kære venner, samarbejdspartnere og ikke mindst alle jer der har købt en ny Chopin pony.
Vi vil gerne takke jer alle for året der gik. Hyggelige timer, latter og ikke mindst sammenholdet omkring vores fantastiske ponyer!
I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende ponyår.
De bedste hilsner fra os alle på Stutteri Chopin

Chopins Polly solgt
Polly er nu solgt. Vi ønsker Karoline alt held og lykke med denne dejlige plag.

Brynithon Guvnors Gem solgt
Gem er nu solgt. Vi ønsker den nye ejer stort tillykke med denne dejlige hoppe.

Salgslisten er opdateret
Se ydermere på welshponyer.dk hvor vi de næste 14 dage har reklame på forsiden.

Chopins Asterix er flyttet hjemmefra
Asterix er nu rejst til sit nye hjem i Slangerup. Her er han udlånt til Pernille og Mathilde. God fornøjelse med den lille fyr.

Ny Pony til salg og nye billeder
Chopins Polly og Chopins Annabell har nu fået taget nye billeder se mere på deres egne sider under ungdyr.
Derudover har vi valgt at sætte Polly til salg. Se mere på salgslisten.

Welsh Kåring 2017
I år tog vi til kåring uden at have nogen af vores egne dyr med, dog har vi haft 4 dyr i træning som vi havde trænet og klargjort for andre.

Størst succes havde den 1 års sec. C hingst Chopins Michelin som vandt sin klasse blev Ungdyrs Champion, Hingste Champion, samt Reserve Supreme Champion.
En fornøjelse at få nogen af sine “egne” afkom “hjem” igen. Et stort tillykke til Stald Nyberg som ejer denne dejlig hingst.

Roskilde Dyrskue 2017
Vi havde i år valgt at medbringe den 2 års Sec C hoppe Nebo Lady of The Dance til dyrskuet. Dette viste sig at være et godt valg.
Klassevinder med 22 point og nr 3 i konkurrencen om skuets bedste 2 års hoppe.
Se flotte billeder på hendes egen side taget af Laila Larsen.

Chopins Calypso er nu solgt
Vi ønsker Ann Marie alt held og lykke med dette skønne føl.

Føltiden er over os
– og det er fantastisk! Alle 4 hoppper er nu nedkommet.
For præsentation samt for at se hvilke føl der er til salg, se på føl siden.
Det første føl er allerede solgt, så vent ikke for længe hvis du har interesse i et af føllene.

Chopins Primmy som ridepony.
Der er et par enkelte nye ridebilleder på Primmys side.

Popsters Riverdance på Dorthealyst 23/4-17
I år havde vi valgt at tage den 1 års sec C hoppe Popsters Riverdance med til plagskuet på Dorthealyst.
Hun blev her nr 2 ud af 5 kvalitetsbetonede hopper.
Se billeder og beskrivelse på Riverdances egen side.

Ny Hjemmeside i luften
Vores gamle hjemmeside har igennem længere tid trængt kraftigt til en makeover. Det har den nu fået. Håber I vil tage godt imod den.

Chopins Primmy tilredet
Vi har haft en travl vinter med både at tilride Evita samt Primmy. De er nu begge godt på vej i deres nye karrierer og udvikler sig hele tiden.

Chopins Evita tilredet
Hen over vinteren er Evita blevet tilredet. Samarbejdsvillig og med stor lyst samt energi har hun kastet sig ind i den svære kunst at blive ridepony.
Vi ser frem mod de lysere dage så vi kan komme ud af ridehuset.

Wilgar Pandora solgt
Pandora er nu solgt. Vi ønsker hendes nye familie alt held og lykke med denne dejlige pony. Vi glæder os til at se jer høste mange sejre på ridebanerne rundt omkring i landet.